no bullshit.

Hejsan mina små hjärtan.

Helgen har varit super och jag har haft så jäkla roligt. I fredags drog jag hem till Milla och där jag och en hel drös med sköna brudar hade förfest på hennes tak. (Det har förövrig dragit in ett högtryck över London under helgen) Kvällen blev lite som den där barnhistorian om aporna som hoppade i en säng, haha. Från nio personer till två. Vi drog till Koko och faaaan vad vi dansade. Jag och Hanna ägde dansgolvet bland alla tusentals människor. Väldigt blandad musik, först en house-dj som lirade live och sedan lite engelsk indie. Löve. Vinglade hem runt 5 snåret och mådde precis som jag förtjänade dagen efter. Hatade mig själv för att jag glömde kamera.

 

Gårdagen var bra fin den med, mästekocken Carmen bjöd hem till middag och några glas vin. Där satt vi några timmar och snackade om allt mellan himmel och jord. Drog vidare in till Camden och träffade upp resten av tjejmaffian. Meningen var att det skulle bli utgång men ingen hade råd att betala snorigt dyra inträden så pubarna fick nöja sig med vårt sällskap. Blev en tidig kväll men ack så rolig.

 

Planen för idag är att sticka till parken och hänga med skåne (Kajsa) och köpa lite picnick och bara snicksnacka. Sedan dra till Oganic och införskaffa lite hälsosam organisk mat och peppa (?) inför kommande vecka. Blev precis utbjuden på bio så det är planen inför kvällen! Kul kul!  Familjen är väl inte på det bästa humöret om man säger så. Nu ska jag dra min andra kopp kaffe och se om det hjälper mot den obotliga tröttheten, ta en dush och bege mig ut på Londons gator.

Här kommer lite bilder från gårdagen:

En styck Carmen

Ida blev glad när de spelade Bloc party.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: L

Är det du på den sista bilden? :O

2010-10-10 @ 14:45:08
Postat av: Carmen

facebooka dååå!

2010-10-10 @ 17:35:51
URL: http://carmendeleaumelby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0