dansa fastän.

Hejsan mina vänner. Dålig uppdatering och vice verca. Idag är jag glad. Jag har börjat komma in i rutiner, familjen och jag har helt plötsligt klickat, barnet tycker om mig och har äntligen börjat lyda. Jag har världens finaste vänner härborta och även en potentiell man. Fan vad bra allt är. Idag luktar mitt hår Melon Daquari ( det ska fan vara i London där ens shampoo kan lukta en drink!) som jag köpte igår och mitt nya smink är på! SÅÅÅÅÅ nöjd. Slå upp fresh i ordboken och ni hittar mig där en dag som detta. Ikväll ska jag äta med familjen och bara kolla på en skräckis. Men nu är det lite städning som gäller! Ikväll kommer bilderna från helgens bravader upp!

ps. saknar dock mina små hjärtefrön hemma.


You and me song.

Nu taggar jag ner mitt liv lite. Återgår till träning, hälsosam kost och ensamtid. Det kan behövas. Helgen var intressant.

 

 


Detta är mina surroundings:

Som utlovat, min omgivning. Hösten är så mycket bättre här i London. Såhär ser det ut på morgonen när jag lämnar lilla Sausage at his nursery.

 


Dansa efter min pipa.

Lyssnar på bob hund och har genomfört min dagliga rutin som innebär frukost, desperata hemmafruar och en fet kopp kaffe. De senaste dagarna har gått i ett. I onsdags begav Kajsa och jag oss ut i vimmlet och hade en riktigt party natt. Drog till Jalouse ett tag men blev sedan hämtade av bil som tog oss till Maddox som var sååå mycket bättre. Spenderade inte ett öre och hade en allmänt galen kväll som slutade halv fem på morgonen. Igår repade jag mig hemma hos Carmen med svinigt god mat, vänner på tv och massa snack. Kvällen kunde inte spenderats på ett bättre sätt. Dagens planer är först en runda i stan med fröken Mårtensson med god mat och trevligt sällskap. Efter det drar jag hem till Freddeboy för att dryga framför en film. Ser ut att bli Hostel eftersom att jag inte sett skiten än! Jag sparar festhumöret till Lördag. Har förörigt börjat bonda med min hostmamma som numera är involverad i mina kläd/smink/hårproblem. Det känns bra när man saknar sin riktiga mamma.

Här är suddiga och sluddriga bilder från i Onsdags.


det skulle vara lätt för mig att säga att jag inte gillar dig.

Tanken var verkligen inte att vi skulle bli känslomässigt involverade. Jag ska hem om två månader och Sverige och England känns ruskigt långt ifrån varandra. Fan.

Jesus is comming, look busy.

Igår när jag kom in i köket sprang där en liten husmus över golvet. Den var jättesöt och påminde mig om en av mina hamstrar i min långa hamsterskara. Tydligen hade de satt en musfälla under kylskåpet och lagt en klick jordnötssmör där under. "They use to like peanutbutter so I don't understand why its still here" sa pappan i hushållet. Det är nog snarare du som gillar jordnötssmör tänkte jag för mig själv. Imorgon tänker jag smälla av musfällan, ingen brutal avrättning i detta huset under mitt vak. Den äter våra smulor = jag slipper städa. Even steven, high five lilla husmus, vi har ett bra sammarbete vi.

 

Är numera stolt innehavare av dessa, när jag kommer hem ska de upp på väggen:

 


Miami 2 Ibiza

Helgen började som sagt var i torsdags för min del. Trots detta faktum surar jag över att det är måndag idag. Men å andra sidan, måndag innebär en dag närmare helgen som min kära mor hade sagt. Helgen har varit helt störd. I fredags drog vi till chinawhite och dansade till benen nästan trillade av. Blev en sen kväll och jag träffade massa balla människor. Bilderna är från den kvällen. Fick följe till bussen av en riking vars farsa kände en medlem i Pink Floyd *dog* Väcktes av fröken Mårtensson och drog till Camden town, drägglade i vintage butiker och åt god lunch. Peppade inför kvällen som denna dag bar till Cocou. Träffade konstiga fransmänn som var helt störda men jag hade en av mina ballaste kvällar. Somnade på bussen hem ( sånt som bara händer mig) hoppade av i fucking nowhere där en buss som var "not in service" stannade. Chaffisen körde mig hem ( sånt som bara händer mig) och försökte få mitt nummer. Tack men nejtack. Kom hem runt fem snåret och ett horisontalt läge i sängen under söndagen var ett faktum. Förövrigt flyter det mesta på, jag trivs bara inte i familjen. Jag har verkligen försökt, verklige verkligen. Jag klarar bara inte av att ständigt vara övervakad och att vara tvungen att göra som andra säger åt mig. Jag är inte van vid det. Men ja, trots alla mijontals planer, så kommer jag hem i december. Ikväll är det Alex-time,vore fel att klaga.

Brudar gillar brudar.

 


like a dynamite.

Igår kom Sverige till London. Nej, men nästan. Angelica är numera en Londonbo och tanken var att vi skulle ut och käka sushi och catcha-up lite. Det blev sushi och det blev catchuping, det blev även en utekväll. Vi träffade ett par tyskar inne på bk av någon konstig anledning och vi blev medsläpade till "the zoo". Sjukt skön klubb med blandad publik. Det blev dans dans dans, billig öl och gratis drinkar. Ikväll är det chinawhite som gäller, TAGGA! Helgen är här.


sweetheart.

 

Denna bilden känns lite "Im your biggest fan Ill follow you untill you love me, papa paparazzi" Men ja, vi var i

i parken idag.

 


får man inte göra, inte bra.

Solen står högt över London och värmen har hållt i sig någorlunda. Spenderade hela kvällen med Alex, Charlie, Danny och Frank igår. Var med på Selfridge och handlade kläder till Alex och sedan begav vi oss alla hem till deras hus. Körde nercabbat genom London och skrek till töntig musik. Väl där,spande vi in deras brutalt stora tv och satt mest och snackade oss igenom natten. 2 timmars sömn för min del i natt, trillade in i vårt eget hus runt 6-tiden imorse. Mådde bajs. Tack och lov har Kiddo varit lugn idag och jag har mest städat och försökt låtsas vara pigg. Nu har han krypit upp i min famn,  han vill lyssna på Mamma mia och titta på film samtidigt. Skönt att ha kommit undan att "play trains and cars" idag.

Planerna inför kommande vecka är pub-kväll på svenska puben på torsdag och fredagen drar tjejmaffian till Mayfair och känner oss jävligt promotade med bord och gratis inträde och drinkar. Jag är inte i rätt position att klaga. Nu ska jag fortsätta kolla på numberjacks och ta mig en kopp kaffe.

Fuck yall, I am so tierd.


made me.

Dagen har varit precis som varje söndag borde vara. Träffade Kajsa och lite annat trevligt folk i green park. Köpte med mig en kaffe och lite picknick. Eftersom att sommaren (!?) mer eller mindre har kommit till London kunde man sitta i linne och steka. Satt där och filosiferade i några timmar och begav oss sedan till donken för att kvinnorna i sällskapet krävde mat. Satt där ytterligare ett tag tills jag var tvungen att rusa. Såg "the town" med Fredrik och hade en sjukt trevlig kväll. Imorgon är det måndag igen, och jag ska träffa Alex.

 


no bullshit.

Hejsan mina små hjärtan.

Helgen har varit super och jag har haft så jäkla roligt. I fredags drog jag hem till Milla och där jag och en hel drös med sköna brudar hade förfest på hennes tak. (Det har förövrig dragit in ett högtryck över London under helgen) Kvällen blev lite som den där barnhistorian om aporna som hoppade i en säng, haha. Från nio personer till två. Vi drog till Koko och faaaan vad vi dansade. Jag och Hanna ägde dansgolvet bland alla tusentals människor. Väldigt blandad musik, först en house-dj som lirade live och sedan lite engelsk indie. Löve. Vinglade hem runt 5 snåret och mådde precis som jag förtjänade dagen efter. Hatade mig själv för att jag glömde kamera.

 

Gårdagen var bra fin den med, mästekocken Carmen bjöd hem till middag och några glas vin. Där satt vi några timmar och snackade om allt mellan himmel och jord. Drog vidare in till Camden och träffade upp resten av tjejmaffian. Meningen var att det skulle bli utgång men ingen hade råd att betala snorigt dyra inträden så pubarna fick nöja sig med vårt sällskap. Blev en tidig kväll men ack så rolig.

 

Planen för idag är att sticka till parken och hänga med skåne (Kajsa) och köpa lite picnick och bara snicksnacka. Sedan dra till Oganic och införskaffa lite hälsosam organisk mat och peppa (?) inför kommande vecka. Blev precis utbjuden på bio så det är planen inför kvällen! Kul kul!  Familjen är väl inte på det bästa humöret om man säger så. Nu ska jag dra min andra kopp kaffe och se om det hjälper mot den obotliga tröttheten, ta en dush och bege mig ut på Londons gator.

Här kommer lite bilder från gårdagen:

En styck Carmen

Ida blev glad när de spelade Bloc party.

 

 

 


It takes a fool.

Idag sade Izabell Jonasson upp sig :) Jag är en för fri själ för ett sånt här jobb. Jag måste följa mitt hjärta. I december kommer jag hem och efter det får vi se vad benen bär.

Idag är det fredag och jag tänker umgås med min favorit tysk, lite svennar och det blir väl eventuell utgång. Morgondagen skall jag spendera med en fin liten Carmen. Det är det som står på agendan.

Over and out.


this car is a comedy.

Påminn mig om att aldrig skaffa barn. Lämnade lilla Sausage i  skolan imorse men en timme senare ringde de och jag fick hämta han eftersom han spytt 6 gånger. 6 gånger på en timme, fint. Jag har sett det mesta i hemtjänsten men när det kommer till spya ligger jag i lä. Kom hem och fick i han lite mat och nu är han på sjukhuset. Enligt min bedömning har han antaglien fått en hjärnskakning (han trillade när vi skulle gå till skolan) Detta innebär ledighet för min del, man ska ju inte glädjas åt ledighet när det är på sånna här termer men...ni får läsa mellan raderna.

Igår hängde jag i Svenska kyrkan med brudarna, de borde införskaffa samma koncept i Sverige tycker man. Massa ungdommar som samlas och bara är allmänt... svenska med varandra. Spelar, umgås,träffa nya vänner,kolla film,bakar negerbullar osvosv. Vi skippade filmen som stod på gårdagens schema, satte oss i sofforna och snackade oss igenom kvällen. Sen bar det vidare till den svenska puben där de serverar svensk cider som inte ens finns Sverige. Intressant koncept.

 

 

 

 


fidgetz paradise

Jag är sjukt sugen på att lära mig spela piano. Tänk att ha ett fint litet piano i avskavd vit färg där man kan tända ljus och sitta och sjunga för sig själv. Men på engelska...hum, får se. Iss, ess,ass..njä det får nog vänta till Sverige.

ruff.

Okej, jag kommer sitta klistrad vid datorn den 25e oktober för då släpper de bannemig biljetter till Slemmaboda för 495 kronor, är man snål så är man.

Värsta minne 2010:

Jag vaknar med halsfluss,kalvat hela natten, blivit i-tvingad mig 7,0 och får slutsligen reda på att:

10.07.31
Avhopp
Tyvärr har Uffie ställt in p.g.a en bruten fot.
Owl Vision ersätter.

Owl Vision, jag har aldrig hatat er mer. Uffie, fan vilken jävla pussi du är.

 

Bästa minne 2010:

En galen natt.


All I wanna do is...

Jag är liksom talesmannen för det feminina könet, jag kan göra en mijlon saker samtidigt på en bild. Typ borsta tänderna, kisa med ögonen,hålla upp en låtsaspistol och samtidigt posera och ja..ni förstår. Idag har lilla Sausage varit sjuk vilket betyder LEDIGHEEEETTTTT ( läs: han har legat och sovit hela dagen,detta betyder indirekt ledighet) Detta har gett mig tid till att:

-göra solhälsningen tre hela varv på vardagsrums mattan

-sjunga till paradise by the dashboardlight ashögt så att byggarbetarna utanför hörde ( de såg min solhälsning också)

- kolla på Blade och återuppleva hederliga minnen med Deacon Frost osv

-Byta min tröja på H&M och köpa den dära saken jag numera alltid kommer ha på skallen

- Skypa med 5 personer

Imorgon ska jag till ze suede curch och träffa Julia och lite annat folks. Fick precis en eventinbjudan från just Svenska kyrkan om en fest som skulle hållas, svenska kyrkan, vad är det ni inte förstår? Vad fa-aan hände med de kristna värderingarna och allt som Biblen förespråkar? Gud känns koolare här i London.

Förövrigt: lever för helgen precis som ni.

ps. nu har jag faktiskt en kamera, men vad fan vill ni se bilder på? ds.

 


det hörs på stegen.

Godmorgon eller goderafton för de som behagar det. Verkar som att Sverige haft en hård natt? Min lördag bestod av häng med Quentin och en skål fruktsallad. Ingen var hemma så jag bänkade mig i soffan som alltid är upptagen annars. Det var väl behövt må jag säga. Min söndag har bestått av städning på mitt rum, nu glänser även de ljusblåa heltäckningsmattorna -.-.  Lyssnar på Melissa Horn och stirrar upp i taket, behövs sådana dagar också. Idag känner jag mig allmänt trött på det mesta och vet inte vad jag vill göra med mitt liv. Ibland hatar jag mig själv, tänk om jag bara kunde varit som alla andra som nöjer sig med att plugga och stanna och bo på ett ställe. Innan detta året är slut kommer jag ha flyttat minst fem gånger och jobbat med dubbelt så många jobb som de. En vilsen och allt för rastlös själ. Helst av allt hade jag velat krypa upp i en soffa med min fina lilla familj och skratta åt värdelösa saker och äta svensk keso direkt ur burken.

Såhär jävla glammig är jag idag, osminkad och sliten.

 

ps. ett stort grattis till spillivinken Amanda. Grattis min fina. Det känns skönt att höra att du körde för oss båda inatt. Håll ställningen tills jag kommer hem.


vi tar inga order.

Gårdagen var bara så sjukt jävla störd på ett bra sätt, trots att de blev lite mycket för alla. Jag spenderade inte en endaste pund men var påtagligt (läs: svinigt) berusad ändå, för att lägga det på ett fint sätt. Förfestade i en superfin villa nära Queens park och fortsatte kvällens äventyr inne på Mahiki. Vip är allt jag säger, för fan heller att bordet var tomt på alkohol en enda gång. Trevligt folk, dans och bra musik. Trillade hem till Alex runt småtimmarna och vaknade av väckarklockan allt för tidigt. Fint att han skulle upp och jobba. Spydde nästan på vägen hem, bussar som är smockfulla är INTE att rekomendera en dag efter en allt för hård natt. Kvällen skulle burit av till Camden, men jag är helt enkelt för jävla bakis. Grabbar en film och myser ner mig i soffan. Planerna inför morgondagen: Fika med Carmen den fagra

Over and out, låt bilderna tala för sig själv.

 

 


RSS 2.0