Right and wrong.

Henriette och Therese, fina brudar som gjorde London osäkert med mig för en dag. Såg påven och allt annat skit man måste se när man väl är här. Heh.

Stora Ben ser ni väl.

Kina staden.

Älskade ljuva Picadilly

Där det spenderas många timmar.

Vem hittade en vintage bakgata 5 minuter från sitt hus?

Den välomtalade Alex, en drunken och suddig natt.


it's history.

Hej mina vänner djuren

Regnet öser ner över Londons gator och mörket har lagt sig för länge sedan. Vintern är verkligen på väg.

Själv är jag brutalt trött. Kom hem från Alex sent idag och däckade i sängen. Vi gick och la oss vid 5-tiden imorse och vaknade hyfsat tidigt. Det stod tekken, drinkar och filmmaraton på schemat. Jag känner mig verkligen som hemma där. Dock är de nattliga rutinerna inte särskilt hälsosamma när man ska jobba. Tur att jag har snälla host-parents. Känner att min engelska börjar flyta på som bara den och jag lär mig nya ord hela tiden. Här finns så sjukt mycket ord man aldrig tänkte att man faktiskt skulle behöva. Toppen av allt var när jag glömde vad mjöl hette häromdan:

Jag: Oh, shit, don't know the name for it...

Alex: well, describe it?

Jag: ehum, its like a "powder" and it's white

Alex: That would be what we usually call Cocaine here in uk.

Jag: Never mind Alex.

Vi la ner diskussionen.

Drömde om Sverige, Jesus och dans inatt.Som vanligt har jag återkommande domedagsdrömmar. What to do. Imorgon ska jag verkligen bara vara hemma, tjillidilla, titta på en film, köpa hem lite extra god frukt och njuta av staden som aldrig sover. Nu - spicy enchilladasssssss!

Over and out

Hejochhå vad mitt hår växer!


Run bitch.

Okej. Updateringen supger dase, jag vet.

De senaste dagarna har jag:

- Hängt i Camden

-Druckit goda champange-drinkar och halvliters öl som är feeeede god här ( köper hem till oss Cass)

-Hängt med Carmen på hemmafest. Insåg inte att det bara var massa 30+ förrens vi var där. Men det var fint ändå. Han är bra, den där Carmen.

-Fått strömavbrott i huset, att dusha kallt har sin charm (läs: ironi)

-Träffat ett sjukt härligt gäng tyskar som jag trivs rå-bra med ( improve my deutsch!)

-Träffat en ännu härligare Tobias som jag klickade med, samma intresse, samma musiksmak, samma klädstil och samma personlighet, oxå han en tyskis.

Mina dagar här flyter på brutalt snabbt. Igår träffade jag lite svenska brudar, vi käkade på ett Sushiställe där man får ta tallrikarna från ett snurrande band. Sånt man ser i filmer ni vet. Fick äntligen stilla mitt sushi-begär som jag haft sen jag kom hit. Tack och lov känns helgerna längre än veckorna eftersom de är så jäkla roliga. Min host-morsa kände för att vara sjysst så jag är ledig imorgon =SOVMORGON (läs: kommer vakna klockan 7 som den morgonmänniska jag är) Men det gör ingenting. Det är ingen ro och vila i mitt liv, nej nej, ikväll beger jag mig som vanligt till andra sidan London och hänger med en antaglien jävligt bakis Alex. Kool.

 

Igår var jag dessutom på Oxfordstreet, införskaffade mig dessa heta inne på Zara

( Madde, du hade dött där inne)

(Ja Mamma, jag ska börja äta odentligt, idag ska jag faktiskt äta hemma med familjen :) )

 

 

 


I will wait here for my man.

Updateringen skulle jag väl beskriva som tvivelaktig, men när jag får kamera-sladden som mamma nu skickat (!?!) kommer allt bli bra.  Lovar. Hursomhaver, i torsdags tog jag tuben över bron till andra sidan London. Hängde med Alex och hans råsköna flatmates. Träffade även en tjej som hette Lydia som är Dannys flickvän. Ser väl förhoppningsvis mer av henne i framtiden. Hon visste vart man skulle gå om man bara ville ha en fucking sallad istället för fettig-kött-med 1000kg kolhydrater-käk. Vi satt och lyssnade på musik, drack rose (snapsnap) och bara hade det jävligt kul inpå småtimmarna. Däckade runt 7-tiden på morgonen och känner att jag fortfarande inte riktigt plockat igen alla timmarna ignorerad sömn. Dock fett värt. Igår, fredag, drog jag till Camden för att möta upp Carmen. Chill brud som fasiken så vi lär nog träffas igen. Tänkte dra till Chinawhite men lyckades förrvirra bort mig på tuben. Fint. Vad som gäller inför kvällen är fortfarande ganska flytande, förmodligen ut med ett par tyska brudar och göra stan. Nu ska jag göra husesyn och leta efter något ätbart.

 

 

Okej då jävla snorunge, du kanske är lite söt då.


Don't think twice,it's allright.

Mina vänner djuren. Livet flyter på i rätt riktning. Planerna inför kommande dagar är att träffa upp Katrin. Ta en bira och bara sitta och shitchatta. Efter det, köpa lite take away, dra hem till Alex och hänga. Lönen är redan uppanvänd och ekonomiska jag har faktiskt ingen aning vart den blivit av. Införskaffade mig ytterligare en ring igår, och ett tradit grått bas-linne. Nu ska jag ta mig (läs extra noga mammsen) ett sjuuuukt varmt bad, lyssna på musik och tänka.

Har inte hunnit ha hemlängtan än, allt är så bra här borta. Önskar bara jag kunde teleportera er alla hit som små worms-gubbar.

 

I skrivande stund kom jag på hur mycket jag saknar att pussa på lilla odjuret.

Lovar att skicka lite London-stuff till dig Flis!

PUSS!


det skulle vara lätt för mig att säga.

Tänker inte uttala mig särskilt ingående angående valet eftersom att sveriges befolkning redan skött den delen. Man kanske kan försöka se saker från den ljusa sidan? Tänk om de blir sjukt bra förändringar, man behöver ju inte måla fan på väggen lixom. Men ja, nog talat om det. Klockan är snart halv nio Londensisk tid och jag kom hem för cirka en och en halv timme sen. Hade en super najs gårkväll och drog på pub och drack genuin engelsk bitter öl. Med andra ord kan Carlsberg slänga sig i väggen. Drog in på random klubb ( ja klubbar har öppet på söndagar här tydligen) hängde där ett tag men jag och Alex bestämde oss ganska snabbt för att ta tuben hem till hans hus. Hängde där hela natten, lyssnade på musik och tittade upp i taket och diskuterade livet. Sjukt filosofiskt. Försöker fortfarande att hänga med i alla sjuka slangord och konstiga dialekter. Tydligen är "wicked" total ute att använda här, det nya svarta är "ace". Typ "yeah it was fucki'n ace". Helst ska man svälja 90% av boktsäverna. Norr-dialekten är förövrigt inte att leka med. Som stockholmare som försöker förstå riktigt GRÖTIG skånska...fast värre. Nu ska jag sova nån timme och sen gå och hämta upp snorungen igen.

Kärlek till er alla borta i Sverige!!!

Såhär charmig känner man sig en dag som detta. Fucking ace.

ps. kommer inte orka pallra mig in till stan och handla usb-sladd idag. Don't hate on me :(


this charming man

Hejsan. Har haft en sjuuukt bra första helg i London. Träffade upp lite brudar i fredags och röjde gärnet på tigertiger. Träffade Therese och Henrietta i lördags och hade världens mysigaste dag. Sköna brudar eller vad. Imorgon köper jag fanimig en USB-sladd så då bilr det bildinvasion. Men nu är det dags för söndagsnöje, in till picadilly på date med Alex. Fint som fan.

Ytterligare en bild på mig och mitt senaste inköp


Don't know where I am.

Har återkommande drömar om mat. Drömmer att jag går i affären och äter bregott, knäckebröd och massa annat svenskt. Men mest av allt saknar jag keso :(

mr bug.

Idag har jag svurit, svurit och svurit lite till. Mest på Svenska. Tålamod = noll. Nu ska jag bege mig ut i staden och ta en kaffe!  Idag kändes barnagan läskigt lockande. Tur att jag är en god person.

Over and out.


Epic

Svenska kids är så jävla mycket coolare än utländska:

Svenska:

 

Utländska:

 


Down the path

Hängde med Alexandra igår och hamnade på random pub med en Guiness i handen. Träffade nån snubbe som bjöd in till festival, tänker utan tvekan hänka. Blev följ ända fram till dörren och utbytte nummer med nån annan snubbe. Mmm, man måste älska britter. Snorungen har varit på dagis idag hela dagen, hur gött på en skala? Jag tog bussen in till Oxfordstreet, vimsade runt lite. Kännde mig allmänt turistig och hittade till Primark. Det ekar i plånkan men så jävla värt det. Förövrigt är dagens motionspass är utfört. En eloge till alla modebloggare med andra ord.

(Det är okej att hata mig nu, skorna gick loss på 180 svenska, ringen 15 rikstaler)

 


needs.

Själv ska jag till picadilly och dricka minst 20 mojitos. Nej men träffa upp lite brudar och se vart benen bär. Lilllördag är det nya svarta. Ni då?

I would be happy.

The kiddo tittar på scobydoo och jag chillar med en kopp kaffe. Nyss varit ute i parken och tramsat runt. Det är ett fint område och allt är nära. Längtar till helgen när jag kan dra in till självaste centrala London och göra stan dock. Känner mig socialt understimulerad på normalt sällskap och böhver en rejäl utekväll.

I parken idag:

Kiddo: What is that?

Jag: Its a buglady

Kiddo: Why isn't it moving Izabell?

Jag: Ehum...it's dead I think

Kiddo: What did you say?

Jag: I think its dead (kommer på mitt misstag) oh, it's sleeping I think

Kiddo: What does dead mean Izabell?

Jag: ehhh let's go

Får väl hoppas att han inte nämner ordet "dead " vid matbordet idag. Det första ordet han plockar upp från den svenska aupairern, fint.

 

PUSS!

 

 


gate 21

Goderafton folket!

Jag börjar känna mig hemma mer eller mindre. Även om jag idag fick tillåtelse är inte planen att smiska det lilla barnet när han är "naughty"! Kommer förmodligen bli undernärd här eftersom att detta är dag två bestående av kaffe och frukt. Förövrigt det fan mer sprit än Juice och yougerst i mataffärerna. Pulsen här går inte att beskriva, alltid händer det något. Jag älskar att alla är supertrevliga och överdrivet artiga. Idag har jag fixat busskort, registerat mig hos en läkare, och fixat bibliotekskort (läs: jag är en nörd) Planerna inför veckan är först och främst fika med lite brudar på onsdag och röj som fan på lördag. Men nu är det bara jag och den enda trogna mannen som gäller.

Matrix, collecters edition.

ps. jag har glömt min USB-sladd till kameran himma, så ni får bannemig nöja er med vackra poserande bilder på mig tills jag fixat mig en ny d.s

 


delicate

For the record så är jag framme. Mobilen, mp3 och datorn är snart urladdad och min omvandlare fungerar inte. Tack Claes Ohlsson. Känner mig jävligt sliten men ska ändå ut och utforska området lite. Familjen är ute och snurrar rundor och kommer hem om några timmar. Känner mig smått nervös inför att sätta på larmet men det ska nog gå bra! Har inte riktigt smält tanken om att stanna här i ett år. Eller att det är lagligt med barnaga!? Blev helt jävla ställd. Typ kulturkrock nummer ett. Imorgon ska jag göra stan, jag hälsar primark från er alla. Lovar en fete-uppdatering under morgondagen. PUSS!

 


London baby.

Min vänner. Välkomna hit. Idag flyttar jag till London och påbörjar en ny tappning av livet. Känns fint som fan.

Stay tuned.


RSS 2.0