Strongbow fuckers <3

Just nu, dricker strongbow, lyssnar på fet musik, väntar på att Cass ska bli klar för att dra vidare för att träfffa Johanna och Amanda. The fabric is wating. SUG PÅ DEN!

Malmöbrudarna är i staden och det rockar så jävla hårt.


.

Alltså, jag blir bara så jävla trött. Helt plötsligt har familjen blivit tvistade i huvet och INGEN får komma hit när de är borta under weekenden. Mina kompisar kommer imorgon, de har bokat ett flyg från fucking Sverige, är ni störda i huvudet?

Nu har vi fått ta in på hotel och inget är som vi tänkte. Jag får panik och känner mig mindre än minst i denna stora stad. Jag som alltid brukar ha en lösning, har inte en endaste liten idee på lager. Zon 4 kommer vi bo i nu, fatta, ZON 4?!!?

dö värld. Avreagering.

Å andra sidan, kommer jag befinna mig i samma land, på ett skruttit hotel, i outskirten av London, där vi kan gå loss på rummen. Det är fint.

Nu kör vi tjejer, för trots allt..är detta så jävla typsikt oss.

ps. funderar på att rymma i helg. -.-


time to go.

Yo yo people, frukta ej ty jag får tillbaka min kamera imorgon. Idag har jag degat och Kiddo har fått en fet blåtira över hela ögat. Han trillade på elementet och faktumet att jag kommer bli åtalad för misshandel blir självklarare för varje dag som passerar. Just nu, fläskläpp och blåtira. Bra Izabell, bra.

Imorgon ska jag ut och äta middag med Angie, blir nog vår favvo i Chinatown, lis och läkor. Najs.

Spänning i vardagen är att:

balansera kaffekopp på huvudet samtidigt som man läser bok.


monday.

Blogg.se har kukat ur under helgen därav ingen updatering. Skönt när man har saker att skylla på. Kameran är hos fröken Mårtensson så jag har inte kunna göra något fyndig inlägg. Barnet trillade precis och har numera fläskläpp som blöder. Fucking great. De måste tro att jag misshandlar honom eftersom han alltid trillar och slår sig under mitt vak. Idag är det måndag vilket innebär en dag närmare helgen, en dag närmare att tjejerna kommer och vice versa. Har varit en hård helg så en skön promenad i vinterkylan kommer sitta fint nu.

Not to myself: hämta ut körkortet på ambasaden!!!


wear suspenders.

Idag fick jag sovmorgon, tacka vettja Gud. Sov till tio och gick upp till ett tomt hus och åt frukost, SÅ jävla skönt. Sitter och bläddrar igenom sydsvenskan för att nåtsomnär hänga med i vad som händer i svennebanan land. Gött att ni fått snö, hörde i brittisk rapport att "det skandinaviska vädret är påväg hit"...brilliant eftersom att mitt enda varma plagg är en skinnjacka som luktar svett. Hursomhaver så bjöd gårkvällen på kareoke i gammal hederlig Izabell anda. Självklart blev det en liten truddelutt för min del, oh yes, I love rock'n roll. Carmen körde all in och jag körde all out, tackar dock min lever och mitt huvud för idag. Kul hade vi som vanligt, dans och 1 punds shot. Just nu tar jag bara vara på vartenda sekund jag får spendera med dessa människorna. Dog av garv med tråkig skånsk humor med Julia och kom hem ganska tidigt. Idag skiner solen och Hampus kommer hit. RÖJ, idag kan Mayfair ta sig i rumpenstumpen.

1 punds shotsen, farligt.

Våra allas älskade Carmen

Ingen komentar, jag och Carmen

Kajsa , Kate och Carmen


if you love me forever.

idag lekte vi hårfrisörer, jag blev rockig och Kiddo blev Hitler:

Förövrigt är det kareokekväll på Australiensk pub som gäller, Carmen har redan paxat snubben i baren trots att vi inte varit där änn, ytterst förvånande haha. Nu jävlar ska jag visa mina dolda talanger hehe.

PUSS!


?

Ibland fattar jag bara inte vad han pratar om:

Kiddo: Auuuwtch Izabell, I hurt my finger!!!

Me: Oh, are you allright? Is it bleedeing?

Kiddo: No, it's not bleeding...What is bleeding anyways?

Me: Well, something that comes out of a wound if you hurt yourself really bad  -.-

Kiddo: Oh, does it make you bum go red? Like when you eat beans to much and your bum goes popp popp.

Me: what?

Ser övertygad ut:

Kiddo: Yeah, like when you fart

Me: this is such a random conversation

*silence*


don't make me start without you.

Hade världens sjukaste dröm om att jag tog kokain och jag och Angelica blev helt störda. Drömde även judgmentdaydröm som vanligt. Konstigt. Kokain-drömmen är väl inte så konstigt eftersom att kokainet flödar i klubblivet här, men den andra drömmen? Hursomhaver, Hampe kommer hit till helgen och då jävlar ska jag släpa med han till alla klubbar jag inte fått tummen ur röven att besöka. Ministry of sound, the Fabric eller nåt underground ställe. Kommer bli fett. Veckan efter det kommer fan både Amanda och Cass hit. Helgen efter det jobbar jag, sedan avskedsfest med brudsen...och sen åker jag hem. Fan vad tiden går snabbt när man har brutalt roligt. För alla ni små läsare som funderar på att dra till London...åk man har inget att förlora, tvärtom.

 

Fetaste låten just nu:


just shut up.

En del funny conversations på senaste:

Kiddo: What are you doing Izabell?

Me: Im getting ready, gotta find something to wear for tonight.

Kiddo: where are you going?

Me: out with some friends..if I just can find something to wear, ohrrr I have nothing to wear!!!

Varpå Kiddo springer in på mitt rum och öppnar garderoben och utrbryter glatt:

Kiddo: Look here Izabell, you have clothes, your wardrobe is full of clothes. Now you have something to wear tonight!

Me mumbling: And I don't want any smart comments from you -.-

 

 


Craig, just leave and nothing bad will happen.

Okej, karma är fantamig en rolig sak. Har snackat massa skit om hur söt Craig är ( vår lilla husmus som hjälper mig med städningen) HAN ÄR INTE SÖT NÄR HAN SPRINGER ÖVER MITT GOLV, AHHHHHHHHH PANIK VAD GÖR HAN PÅ OVANVÅNINGEN!?!!?!??!!?!?

Bara en tanke.


set on you.

Med detta inlägg vill jag egentligen bara dryga och visa upp mitt senaste tillskott i familjen:

Bootsen inhandlade på Angels marknad för 200 rikstaler, det ni.


35 days left.

Vilken helg. Fredagen spenderades på en heeeeeeelskön gayklubb i vår allas älskade Soho. Urringade linne och poledanceing...för männen på stället. Mina heliga löften om en vit helg har gått sådär. Men kul hade vi, och roliga bögar träffade jag. Fan vad killar kan röra kroppen om de bara släpper loss. Lördagen innebar mexikanskt med 25 sköna brudar. Sangria, brutalt god sallad och snowparty stod på listan. Hade en sjukt jävla rolig kväll med brudarna, i vanlig ordning. Har träningsvärk för jag fick bära en ofrivilligt nerdrogad medvetslös tjej var kompis var i chock, tackar hemtjänst för mitt hardcore medecinvetande och snabba reagerande! Hoppas hon klarade sig.

Kiddo var på krigarhumör i morse och jag fick släpa, jag menar verkligen SLÄPA med han till skolan. Gjorde tappra försök att droppa av honom där trots att han klängde sig fast på mitt ben och grät hysteriskt. Vanligt måndagsbeteende. Jag borde vara vardagshjälte haha. Nu ska jag dricka mitt jävla kaffe och diska. Aupairlivet är glamoröst, jag vet.

xx

ps. någon som vet vad slämmsäckinflammation i höften, heter på engelska?


funny conversations.

Kiddo stannar upp och tittar på mig när jag sitter på toaletten och säger metodiskt efter en stund när han iakttagit mig:

Kiddo: Boys got willies and girls don't

Jag: That's right

Kiddo: What do you got then? can I see?

Jag: Ehhhh, girls got a...a....( kommer inte på barnordet för fitta)...ehh...and NO you can't see...ehum...just ask you mum -.-

*tystnad*


you don't know me, at all.

Sitter i mitt lilla krypin till rum och lyssnar på fin musik och har tända ljus. Har bakat pannkakor till familjen idag, mycket uppskattat må jag säga. Dagen har flugit förbi och likaså veckan. Så himlans mycket roligt som händer just nu. Hampus kanske kommer hit om någon helg och Cassie och Amanda kommer hit längre fram. Förhoppningsvis Linnea också, då är vi sammlade brudar!!!

Har haft en mysig vecka med familjen, jag gillar mamman i familjen mer och mer för varje dag. Idag gav hon mig sjukt råa tips om killar, vilka sätt som var bäst att vara psyko mot de på. Sånt kan man inte få förmycket av.

Förövrigt är kiddo sååå lillgammal och pratar alltid om så jävla random grejer.

 

Igår. Jag står och diskar och han hjälper till, jag stannar upp lite i min diskning för att ta diskmedel varpå han utbrister:

Kiddo: What are you doing Izabell?

Jag: Nah, just getting some more washingliquid.

Varpå han tittar på mig irriterat och fortsätter ilsket att diska samtidigt som han säger:

Kiddo: Oh for godness sake do I have to do EVERYTHING around this house!

 

Var fan lär de små liven sig allt?

 

 

Vem behöver män?

Förörigt är detta vad jag lär barnet när föräldrarna inte är hemma:

Vicka på höfterna Spencer!

 


FUCK YOU CINDERELLA

I really like you Izabell, I just need some time to figure this out, sa han och ringde inte igen.

Det finns inga bra män. Bara mer eller mindre dåliga. Efter att ha fått sitt hjärta spottat på och stampat på några gånger, antar jag att det kommer vara värt det i slutet. Han finns där ute, våra vägar har bara inte korsats än.

 

 


Life must go on.

Hade en fin dag som spenderades i Coventgarden med bryyydarna. Vi käkade tapas och drack mängder av kaffe. Blev kvar på Nero cafee i närmare 3 timmar där vi satt och pratade om allt som livet innehåller (läs: män) Kate fick mängder av material till sin lilla bok och jag insåg att jag vill spara dessa människorna i min ficka när jag åker hem till Sverige. Lunchsöndagarna är numera tradition.

My new shoes, oh how I will guard you with my life.

Mina nya bralls, straight from Zara, löve.

 

Veckans komentar:

- You'd better use a condom when sleeping with him, or you get hepatatis a,b,c,d..."
- Yeah you don't wanna end up with the whole fucking alphabet!!


Blacknight.

Helgen som hitintills passerat har varit bra. Drog med full 99%-tig styrka till Runway och röjde runwayen som ingen annan kunde. Trots att vi var de enda vita människorna på placet så skakade vi fan mer rumpa än resten. Hyfsat tidig kväll men ack så kul, fattar inte hur jag ska klara mig utan alla dessa sköna,galna, underbara människor jag träffat här. Har förövrigt varit big spender idag i Bayswater med fröken Angelica. Kännns bra, nytt shampoo, två nya parfymer, nya skor och brallor från Zara och lite annat fint från the body shop. Sug på den folks. Är trött och tänker sova bort denna lördag, röj för mig, röj.

Angelica, Kajsa och jag

Jag i onsdag på Cosmokvällen

Kajsa, moi, Angie och Kate, löve.


Ida, Carmen, Kajsa, Jag


Idag som var på G, en styck pressad Carmen


Norskan,Kajsa, Kate, varöfrkommerjaginteihåghennesnamn, Carmen <3


ps. Jag vet inte om jag borde ta det som en förolämpning att min statstik stiger som fan när jag inte updaterar.


Im in love with your brother.

Onsdag innebar lillördag i cosmo-anda med brudarna. De hade "buy one get one for free-night" på B@1. Farligt må jag säga. Efter pubhänget drog vi vidare till Jalouse, där var mindre folk än senaste gången vi var där. Det har sina fördelar när det inte är så crowded, man kan röra sig.Dansade till fossingarna brann. Trillade in runt fyra tiden imorse och HELA huset luktade spya. Däckade och vaknade vid sju för att plocka upp kiddo. Han har nog fått magsjuka skulle jag tippa på, så spyor i kaskader väntas under dagen. Nej, det är inte mitt jobb att skrubba heltäckningsmattan om han skulle spy på den. Tänkte få honom att somna lite och lufta ut huset, här stinker verkligen. Kul att lukta spya när man är oskyldig. Spyan Izabell Jonasson. Gött med torsdag förövrigt, det innebär att det är fredag imorgon, smartass jag är. Tanken är att alla ska dra till Runway och festa, wiho!

Funderar på att dra en snabbis hem om till Sverige i nästa vekca eftersom att jag har fått två arbetsintervjuer på jobb jag verkligen vill ha, kan man ha lite fler bollar i luften Izabell? Nu ska jag försöka få barnet att underhålla sig själv för jag måste verkligen duscha! PUSS


Cupisar.

Vi bestämde oss för att:

 


cheers mate.

Måhända att min uppdatering inte fungerat som den ska senaste veckan men jag har inte varit på mitt bästa mood. Helgen har inneburit följande:

Fredag:Halva strykan av tjejmaffian träffades upp pubade tillsammans med lite nytt folk. Drack snakebite dvs öl, cider och rose blandat. Intressant blandning. Ganska farligt också, insåg jag ganska snabbt. Drog vidare på nån konstig hemmafest där killarna insisterade på att vi skulle hänga med ner i nån konstig källare med massa psykadeliska ljus ( värt att nämna, ALLA där var höga) Stannade där i max en timme och vandrade sedan hemmåt. Följde Angelica hem till hennes lägenhet och blev sedan upphämtad av Fredde i en taxi. Däckade hos honom runt halv 5-tiden. Deadness.

Lördag: Vaknade och mådde bättre än vad jag förtjänat, begav mig in till stan för att besöka helvetet på jorden during the weekends (primark) bytte en tröja och begav mig till Bayswater för att träffa Angelica. Dagen bestod av massa girltalk i vanlig ordning. När hon sedan var tvungen att göra sin plikt och jobba, agerade jag hemmafru och lagade svinigt god mat till oss. Där satt vi en lördagkväll som ett annat gammalt par, jag med min hals och täppta näsa. Men ack så mysigt vi hade det.

Söndag: Vaknade hos A och gick upp och gjorde scones i klassisk Izabell-anda. Vi bestämde oss för att boka in en bio inför kvällen. Sagt och gjort, Saw i 3-D stod på meyn. Den sista filmen i 7-ologin ( säger man så) sjukt bra closer och man fattade äntligen den röda tråden. VÄRT!

 

 


RSS 2.0